«Vaselina», la nova producció de la Sala Trono de Tarragona que s'estrenarà a la Villarroel

Compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tarragona, Tortosa, el Vendrell, Valls i Reus, municipis que acolliran l'obra de Sergi Belbel a partir de l'octubre
«Vaselina» és el nom de la nova producció de la Sala Trono de Tarragona, que s'estrenarà al setembre a la Villarroel. | Cedida

 

«Vaselina». Aquest és el nom de la nova producció de la Sala Trono de Tarragona, que veurà la llum el pròxim 10 de setembre a la Villarroel de Barcelona. Es tracta d'una obra original de Gabriele di Luca, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per actrius com Lluïsa Castell, Joan Negrié o Joan Miquel Reig. Es tracta de la primera producció que ha rebut el suport de diversos consistoris de la província com Tarragona, Reus, Valls, el Vendrell i Tortosa. L'humor negre és el tret característic d'aquesta obra, que critica l'església, les sectes o la identitat de gènere. 

«Vaselina», la nova obra de la Sala Trono on hi col·labora tota la regió

«És un dia històric per la província de Tarragona». Aquestes han estat les paraules del gestor de la Sala Trono, Joan Negrié, per descriure l'acord al qual han arribat els ajuntaments de Reus, Valls, Tarragona, Tortosa i el Vendrell amb la Trono. «Vaselina» és la primera producció que ha rebut la col·laboració d'arreu de la regió. «I esperem que sigui la manera de treballar en un futur. Teixir sinergies és molt important», ha expressat Negrié. 

Malgrat que l'estrena de l'obra serà a la sala Villarroel de Barcelona el pròxim 10 de setembre, «Vaselina» arribarà a l'àrea metropolitana. A l'octubre la representació serà a Tarragona —dia 27— i al novembre a Tortosa —dia 8— , Valls —dia 9—, Reus —dia 16— i el Vendrell —dia 30—. 

Una obra plena d'humor negre per reflexionar

«Vaselina» és una obra original de Gabriele di Luca que ha dirigit Sergi Belbel. Els actors i actrius protagonistes són Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta. Tots ells transmetran als espectadors un guió teatral ple d'humor negre, on es criticarà la religió, les sectes o la identitat de gènere. «És una obra amb molt mala llet», ha expressat Negrié. Tot plegat provocarà les rialles dels presents, però també la reflexió posterior. 

També et pot interessar: 

"❗La polèmica iniciativa de Ciutadans de Tarragona" "😍GRAN NOTÍCIA: El tractament pioner a TGN que millora la recuperació post-ictus"