Una vintena de cases sense llum per un incendi a un bloc de Campclar

Les flames es podrien haver causat per les connexions il·legals a la llum en alguns comptadors
Els Bombers han treballat al carrer Riu Llobregat de Tarragona, al barri de Camp Clar | Google Maps

 

Al barri Campclar de Tarragona la matinada d'ahir, dia 7 de juny es van cremar els comptadors elèctrics de l'edifici número 2 del carrer del Riu Llobregat. Per sort cap persona va resultar ferida en aquest incendi, però com a conseqüència de les flames el veïnat del bloc fa dies que estan sense llum ni instal·lació elèctrica a les seves llars.

Una vintena de cases sense llum per un incendi

Un total de 18 cases es troben sense subministrament elèctric i des de l'empresa elèctrica informen que fins que els comptadors no tornin a funcionar, tasca que s'ha d'encarregar la comunitat de veïns, els tècnics d'Endesa no connectaran la línia.

Els comptadors elèctrics van quedar totalment cremats al bloc de pisos número dos   | CEDIDA

 

Es va tallar l'electricitat com a mesura preventiva

Quan passaven dos minuts de les sis de la matinada es va proclamar aquest incendi en un quadre elèctric de l'edifici numero 2 del carrer del Riu del Llobregat, a Campclar. Una dotació dels Bombers de la Generalitat va extingir les flames de l'incendi, a més també van ser-hi present els tècnics de la companyia elèctrica Endesa per supervisar les tasques dels bombers i tallar l'electricitat, com a mesura preventiva.

Com l'incendi es va proclamar al recinte de l'immoble, és tasca de la comunitat de veïns encarregar-se de la reparació dels desperfectes. Segons comunica un tècnic que va visitar el bloc de pisos, l'electricitat i la llum podria arribar aquest dilluns dia 10 de juny al número 2 del carrer Riu del Llobregat.

L'origen del foc va ser per les connexions elèctriques il·legals

En relació a l'origen del foc, tot apunta que les flames es podrien haver causat per les connexions punxades de llum que hi havia en alguns comptadors, ja que hi ha persones que ocupen il·legalment pisos de l'edifici. No obstant això, a també hi ha indicis que pot ser un incendi intencionat amb un acte de vandalisme de persones exteriors al bloc.

"ATENCIÓ: Li roben el mòbil mentre està ingressat a un hospital de Tarragona" "El Parc Central de Tarragona dóna la benvinguda a l’estiu"