El president del Port visita les obres d'ampliació de la terminal de TEPSA

S'estan construint sis nous tancs per emmagatzemar granels líquids | És una de les grans empreses que operen al Port
Josep Maria Cruset, a la dreta, en la visita a les obres d'ampliació de TEPSA al Port de Tarragona | Cedida

 

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, acompanyat d'altres autoritats portuàries, va visitar a finals de març les instal·lacions de l'empresa TEPSA a la terminal del Port. S'estan duent a terme obres per ampliar la capacitat del negoci, especialitzat en les tasques de recepció i emmagatzematge a gran escala de productes líquids a doll. S'estan construint sis nous tancs, de manera que la capacitat total d'emmagatzematge a la terminal de Tarragona serà, quan acabin els treballs, de més de 100.000 metres cúbics.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Està previst que aquestes noves instal·lacions estiguin operatives al mes de juliol, i que les obres d'ampliació de la terminal de TEPSA continuïn en acabar aquesta primera fase. Aquest macroprojecte d'ampliació també es basa en construir un nou edifici, que ja està operatiu, on s'integrin tots els serveis d'expedicions, operacions, manteniment i direcció referents a l'empresa d'emmagatzematge del Port de Tarragona.

TEPSA capitalitza la seva activitat en només quatre Ports d'Espanya

La companyia TEPSA emmagatzema productes petrolífers, químics, biocombustibles o agroalimentaris, i només opera a quatre ports de la península Ibèrica: Barcelona, Bilbao, València i Tarragona. Això reforça el paper del Port de Tarragona en la radiografia estatal i el manté com un dels principals de tot l'Estat.

TEPSA té la voluntat de «consolidar-se com una empresa clau d'accés i distribució pel nord i cap al sud d'Europa», i amb aquesta ampliació dobla l'aposta per Tarragona.

També et pot interessar

"Els cincs punts bàsics del programa d'Esquerra per Tarragona" "Les polèmiques paraules del cap de llista d'En Comú Podem per Tarragona"