NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Xeic i 31 Fam completen el cartell del Festival d'Estiu de Tarragona

El format es reprendrà aquest estiu a Tarragona i comptarà amb grups catalans de diferents estils musicals

El Festival d'Estiu de Tarragona 2020 acollirà també l'Imparables.cat, un nou format que barreja estils que van des del rock i pop fins al trap, amb els representats actuals més reconeguts de cada gènere. Aquesta nova edició es vol adreçar al públic jove i seguidor d'aquests grups emergents.

El dissabte 25 de juliol el Teatre Auditori Camp de Mart de Tarragona acollirà a Blaumut, Lildami, 31 Fam, Xeic, Joina i La Folie en una nit plena de concerts amb la millor música i ambient. L'Imparables.cat serà la primera cita rellevant del Festival d'Estiu de Tarragona, que tornarà enguany durant els mesos de juliol i agost. Tal com ha destacat l'Ajuntament de Tarragona, els grups que actuaran el dia 25 són alguns dels grups emergents del moment i també grups ja consolidats, però que tenen com a denominador comú que tots canten en català.

Música catalana de tots els estils

Tal com es va anunciar el passat mes de gener, entre els grups hi destaquen Blaumut, que presentarà el seu nou disc '0001' i Lildami, que s'ha consolidat com un referent del gènere del trap i de la música urbana en català. Dins aquest gènere, el trap, el grup 31 Fam serà també l’oferta més contemporània del cartell d’aquella nit.

Pel que fa al rock, destaca Xeic, grup amb més de deu anys dalt dels escenaris i que ha assolit el seu èxit dins els gèneres de l'ska i el rock. Els darrers del festival són Joina i La Folie, dos grups encapçalats per dones que oferiran el seu estil pop, amb apunts d’altres estils com hip-hop, arrels folk o fins i tot melòdic, en alguna de les seves composicions.

Les entrades encara no estan a la venda, però des de l'ajuntament ja han anunciat que tindran un preu de 14 euros i amb ella es podrà entrar i sortir lliurement del recinte. L'entrada està permesa per totes aquelles persones majors de setze anys, tot i que els menors d'aquesta edat també hi podran accedir acompanyats d'un adult, que signarà l'autorització corresponent, declarat que el menor es trobarà sota la seva responsabilitat. En els pròxims dies s’informarà de l’inici de la venda d’entrades.

"🔴 La CUP de TGN valora l'execució de l'acord de pressupostos amb el govern municipal" "🏠 L'eina amb la que TGN lluita contra la problemàtica del sensellarisme"