Un ciclista, ferit menys greu en un accident a la C-422 a Constantí

Els fets han succeït als voltants de dos quarts de tres de la tarda
Dos ciclistes s'han vist involucrats en un accident a la carretera C-422, a Constantí | Google Maps

 

Ensurt a la carretera C-422, entre els municipis de la Selva del Camp i Constantí. Dos ciclistes s'han accidentat, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit a TarragonaDigital, i un d'ells ha resultat ferit de caràcter menys greu a causa de la caiguda i ha estat traslladat fins a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona. En l'incident no s'ha vist involucrat cap vehicle.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Dos ciclistes implicats en un accident

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un accident a la carretera C-422 quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de tres de la tarda. En aquest sentit, han estat avisats d'un accident on s'han vist involucrats dos ciclistes, concretament, en el punt quilomètric 5,4, dins del terme municipal de Constantí i en sentit al mateix municipi.

De resultes de l'incident, fins al lloc dels fets s'han traslladat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb una ambulància, una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Segons Trànsit, un dels ciclistes, un menor de 15 anys, ha estat evacuat amb ambulància fins a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, amb un pronòstic de ferit menys greu. En l'incident no s'hauria vist involucrat cap vehicle i hauria estat el ciclista que hauria tingut una caiguda.

També et pot interessar: 

"ATENCIÓ: Un poble de TGN, el que crea més contaminació lumínica d'Espanya" "Cau Alverna, 50 anys inculcant valors d'escoltisme a Tarragona"