L'esport, el rei de l'estiu per als infants al Morell

El campus de bàsquet bat rècords, mentre que el futbol i el futbol sala consoliden els seus programes
Els infants i monitors participants al Campus de Santa Maria del Collell del CB Morell de viatge de l'autobús. | Cedida

 

Un any més, la temporada d'estiu al Morell ha estat protagonitzada per la pràctica de l'esport, gràcies a l'ampli ventall de possibilitats que els clubs esportius morellencs han ofert per tal que les vacances escolars de petits i joves siguin més divertides. Amb el suport de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, el Club Bàsquet Morell, el CD Morell i el Club Futbol Sala El Morell han fet gaudir un gran nombre d'infants i joves morellencs i de la rodalia. El bàsquet ha batut rècords de participació, i per la seva banda, el futbol i el futbol sala han consolidat la seva oferta amb xifres destacades.

El campus del CB Morell bat rècords de participació

Tradicionalment, el Club Bàsquet Morell és un dels més actius durant els mesos d'estiu, i aquest any no ha estat una excepció. La seva activitat va començar amb la setena edició del Campus de Santa Maria del Collell, a la comarca de la Garrotxa, on entre el 30 de juny i el 6 de juliol, fins a 65 nens i nenes d'entre sis i disset anys van gaudir d'una setmana de pràctica esportiva i colònies. Allà, no només van jugar a bàsquet, ja que també van gaudir d'activitats d'aventura i natura i, sobretot, van compartir espais amb el Campus de Futbol Xavi Hernàndez i el Campus de Bàsquet Ricky Rubio.

De tornada al Morell, el club tenia preparada la tretzena edició del Campus de bàsquet, per a infants i joves d'entre quatre i disset anys. Una activitat que es va allargar fins a finals del mes de juliol i que, tal com explica la presidenta del club, Rosa Maria Sánchez, «ha batut rècords de participació aquest any». I és que la primera setmana hi va haver 150 inscrits, la segona, 130, i la tercera, 110. Tot plegat, «amb una ràtio de 7 o 8 alumnes per monitor, la qual cosa és un luxe i és mostra de la nostra seriositat i professionalitat». 

Un campus, doncs, on el bàsquet en va ser l'eix principal, però que també va comptar amb altres esports combinats i estones d'esbarjo i piscina. Finalment, la cirereta del pastís la posa la quarta edició de l'Aftersummer Campus, també programat per setmanes, que va començar aquest passat dilluns 26 de juliol i durarà fins al 6 de setembre.

El Club Futbol Sala el Morell ha organitzat el segon campus. | Cedida

 

El futbol i el futbol sala, consolidats

Així mateix, el CFS El Morell i el CD Morell han organitzat els seus respectius campus esportius d'estiu, que els seus organitzadors veuen com es consoliden. Pel que fa al de futbol sala, una novetat de l'any passat que enguany celebra la segona edició, ha comptat amb una cinquantena de participants que han gaudit de tots els vessants d'aquest esport. Així, van poder aprendre conceptes bàsics de l'esport, a la vegada que van realitzar moltes altres activitats de lleure i també piscina. Un programa que van dividir en tres torns i que des del club valoren molt positivament, tant pel que fa a la participació com a la predisposició dels nens i els monitors.

El CD Morell, per la seva banda, també va organitzar el seu tradicional campus de futbol, dividit en quatre setmanes. Una experiència que va comptar amb una participació excel·lent d'una setantena d'infants i que, com la resta de campus, tot i centrar-se en el seu esport, va oferir temps de piscina, tecnificació i altres esports com el futbol sala. En definitiva, un estiu molt intens que encara no ha arribat al seu final i que ha fet de l'esport el rei de l'estiu.

Una setantena d'infants van gaudir de les activitats del campus de futbol del CD Morell. | Cedida

 

"🎞CINEMA: 'Aladdin' arriba al Morell en la tercera cita dels Dijous d'Estiu" "Més d'un centenar de nens participen en el Casal d'Estiu del Morell"