Troben als Pallaresos un flamenc mort i a Tarragona, un d'electrocutat

El flamenc que va patir la descàrrega elèctrica va ser traslladat al centre de fauna
Un dels flamencs localitzats al Tarragonès per part del cos d'Agents Rurals. | Cedida

 

El cos d'Agents Rurals ha localitzat en els darrers dies dos exemplars de flamenc al Tarragonès. D'entrada, se'n va trobar un, ja mort, a la localitat dels Pallaresos. Però se'n va trobar un segon en terme municipal de la ciutat de Tarragona: es tractava d'un exemplar que presentava símptomes d'haver patit una electrocució.

Un cop va ser detectat i atès pels Agents Rurals, l'animal va ser traslladat fins al centre de fauna. A més, el mateix cos d'Agents Rurals va posar-se en contacte amb la companyia elèctrica per tal que modifiqués el suport de la línia elèctrica en qüestió. Així ho han explicat ells mateixos a les xarxes socials.

Dos flamencs al Tarragonès, i set cigonyes a les Terres de l'Ebre

No és el darrer cas, en els darrers dies, que el cos d'Agents Rurals ha d'actuar després que una línia de tensió malferiexi o, fins i tot, provoqui la mort d'alguna au. Fa tot just una setmana, el passat dijous, 16 d'agost, un grup de set cigonyes va morir després d'estavellar-se contra un pal de mitja tensió. Els fets es van produir en un sistema de torres elèctriques que es troba situat a l'interior del terme municipal d'Amposta, la capital del Montsià, tal com ja va explicar dies enrere aquest mitjà, TarragonaDigital.com.

A més de les set cigonyes que van resultar mortes, n'hi va haver una vuitena que va acabar ferida, i que va ser traslladada al centre de fauna del Canal Vell, al terme municipal de Deltebre. Es dona la circumstància, a més, que una de les cigonyes que van resultar mortes estava anellada. Després de la topada amb el grup d'animals, els tècnics van comprovar el correcte funcionament de la línia afectada.

"Crema un palet carregat de medicaments caducats en una indústria de Constantí" "AGENDA: 'Música, maestro!' de Xavier Deltell, arriba al Morell"