El PintorRock del Morell presenta el seu cartell complet per al 2019

El festival tindrà lloc del 31 d'octubre al 2 de novembre

 

El Festival PintorRock, que se celebrarà al Morell entre els dies 31 d'octubre i 2 de novembre d'aquest 2019, ja ha fet públic el cartell complet amb tots els grups que hi actuaran. Si a finals de març ja van explicar que Ska-P serà la banda que liderarà el cartell del festival, l'organització ha donat aquest dilluns, 3 de juny, els noms dels grups musicals que seran al PintorRock de la propera tardor.

Soziedad Alkoholika, Narco, Def con Dos, El Último ke Zierre, Juantxo Skalari —en la gira del seu vintè aniversari— o Koma seran entre els grups que conformen aquest cartell. A més, però, també actuaran bandes considerades com el «relleu» de l'anomenada vella escola, com ara Segismundo Toxicómano, Desakato o els tarragonins Crim. La nota internacional del festival PintorRock del Morell 2019 la posarà el conjunt The Baboon Show.

Ska-P tornen als escenaris de Catalunya després dels seus cinc anys d'aturada

Com ja se sabia des de feia unes setmanes, doncs, el gran nom del cartell del PintorRock 2019 és el del mític grup Ska-P. Serà el retorn d'Ska-P a Catalunya, cinc anys després de la seva aturada. Protagonistes indiscutibles, els madrilenys presentaran el seu nou disc, 'Game Over', en l'únic concert de la gira que oferiran al Principat. Compte enrere, doncs, per al festival de la propera tardor.

També et pot interessar

"🔴ALERTA per un intent de segrest en ple carrer a una nena de 6 anys a Vilallonga!" "L'escola de música del Morell tanca el curs amb els concerts d'estiu"