El Morell aplega més de mig miler de persones durant la disputa del campionat de Catalunya de ciclocròs

El circuit de la Granja dels Frares ha coronat aquest diumenge Tomàs Misser i Veerle Cleiren com a reis del ciclocròs català
Imatge de dos dels participants en el Ciclocròs del Morell, celebrat aquest diumenge. | Cedida

La tercera edició del ciclocròs del Morell va esdevenir, aquest diumenge 22 de desembre, el Campionat de Catalunya de ciclocròs. La trobada, celebrada al morellenc circuit de la Granja dels Frares, va deixar dos clars guanyadors en les proves elit: Tomàs Misser, en la modalitat masculina, i Veerle Cleiren, en la femenina.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El president del Club Ciclista El Morell, Jordi Sanahuja, ha explicat que «el matí es va llevar molt ventós i va qüestionar la prova a primera hora», però «la tasca i l’esforç dels membres de l’entitat van fer que tot es pogués desenvolupar amb normalitat». La prova, organitzada des del club morellenc, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell, va comptar amb 270 participants, que juntament amb els acompanyants i el públic assistent va fer que es reunissin més de mig miler de persones durant l’esdeveniment.

El president del club ha agraït especialment la col·laboració de Vermut Yzaguirre, JM Palau Fruits Secs i Gueba, que va fer possible que als guanyadors se’ls obsequiés amb vermut, avellanes i un mallot solidari dissenyat especialment per a l’ocasió. Els encarregats de lliurar els premis van ser Eloi Calbet, alcalde del municipi, i Judit Fernández, regidora d’Esports.

El Ciclocròs del Morell, solidari

Sanahuja ha valorat molt positivament el desenvolupament de la competició, i ha destacat que «els participants ens han felicitat i ens han dit que tenim un dels millors circuits de ciclocròs de Catalunya». El traçat, d’uns tres quilòmetres, s'ubica en un terreny que va fer les delícies de participants i assistents. A més, el fet que al migdia afluixés el vent, «ha fet que hàgim pogut gaudir de bon temps i bones curses», ha indicat el president del club organitzador.

Un dels participants, al circuit de la Granja dels Frares del Morell. | Cedida

El màxim representant del Club Ciclista El Morell ha reivindicat que «hem posat el nom del Morell com a referent del ciclisme català». Cal destacar també que l’activitat va tenir un vessant solidari i la recaptació de les activitats complementàries al ciclocròs es destinarà a Riuada Solidària El Francolí. Entre elles, el vermut solidari en el qual van participar un centenar de persones o la barra de bar que va muntar el club morellenc.

"🏭 Repsol promou la seguretat entre les empreses que treballen al Complex de TGN" "🔥IMATGES: El motiu de l'enorme flama al polígon petroquímic de TGN"