El Morell posa en marxa un servei de vigilància al municipi

Es redactarà el reglament de règim intern del cos i de tota la normativa

El municipi del Morell adoptarà un sistema de vigilància amb la incorporació d'un nou cos de seguretat coordinant per Manel Catalán, que serà la persona encarregada de gestionar la vigilància a la localitat del Tarragonès. En aquest àmbit es cobriran les sis places que completin el cos de vigilància del Morell, tanmateix es realitzarà tota la normativa municipal per adoptar aquest funcionament.

Equipament de vigilància al Morell

Després de molts anys de desenvolupament l'Ajuntament del Morell ha engegat el servei de vigilància municipal. Aquest servei es basarà en la redacció del sistema de vigilància al municipi, tant en l'àmbit de personal com del reglament. Per tant, en els pròxims dies es cobrirà les places de les sis persones que formin part del cos de vigilants municipals coordinats per Manel Catalán.

Els agents de vigilància vetllaran per la seguretat del municipi els 365 dies de l'any | Ajuntament del Morell

 

Vigilància tots els dies de l'any

D'altra banda es realitzarà la redacció i constitució del reglament de règim intern del cos i tota la normativa que haurà de regir el seu funcionament; tant l'ordenança de guals, la normativa de trànsit o el conveni amb altres organitzacions, entre altres moltes coses. En aquest sentit permetrà que la localitat del Morell tingui vigilància els 365 dies de l'any i les 24 hores del dia, per tenir un control constant.

Pere Guinovart, alcalde del Morell, i Manel Catalán, coordinador del servei, en el moment de la presa de possessió | Ajuntament del Morell

 

El cos atendrà les peticions de la ciutadania

Les futures persones que ocupin el lloc de vigilants a El Morell no només s'encarregaran de les tasques de vigilància, sinó que també vetllaran per atendre a altres qüestions de la ciutadania del Morell. Aquest servei va ser molt demanat pels morellencs i morellenques, ja que respondran a les necessitats reals del municipi. No obstant això el nou cos s'encarregarà principalment de l'àmbit de la seguretat a la localitat. El cos de vigilants del Morell s’instal·larà a l’edifici de l’Ajuntament vell, on les obres de remodelació del local estan a punt de finalitzar. 

"Una fuita d'etilè en una vàlvula fa activar el pla preventiu a la planta de Dow a la Canonja" "FORMACIÓ: Restauració de mobles, català o costura, entre els nous cursos del Centre Cultural del Morell"