El 'Cupó Diari' de l'ONCE reparteix 35.000 euros a Torredembarra

Tarragona també ha estat agraciada amb dues butlletes del 'SuperONCE', premiades amb 3.000 euros cadascuna
Imatge d'arxiu d'un quiosc de l'ONCE a l'avinguda Prat de la Riba, de Reus. | Adrià Morte

Bona notícia pels aficionats a participar dels jocs d'atzar de l'ONCE. El 'Cupó Diari' de l'ONCE ha repartit 35.000 euros a Torredembarra, al sorteig del cupó del passat dijous, 5 de desembre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Juan Luís Cansado, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat fortuna a Torredembarra des del quiosc ubicat al Passeig de la Sort,17. Juan Luis, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Així mateix, la ciutat de Tarragona també ha rebut un pessic de sort. 

Tarragona ha estat agraciada amb dues butlletes del 'SuperONCE', premiades amb 3.000 euros cadascuna. Una d'elles la va vendre la venedora Francisca Valverde al seu lloc de venda a la porta del Mercat Municipal. I l’altre premi el va repartir l’agent venedor Josep Maria Gavaldà al seu quiosc del

  

carrer Ramón y Cajal, número 45.

Presta serveis a 813 afiliats

La direcció administrativa de l’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 813 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 172 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de 76 milions d’euros en premis a Catalunya.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

"🔝 Jordi Llort i Alfred Arola guanyen els Premis Tarragonès 2019" "🎄El Morell dona la benvinguda al Nadal amb una festa molt especial"