La periodista Mireia Segú (TV3) demana ajuda per trobar el causant de l'accident del seu nebot a Tarragona

El jove, que anava en moto, va haver d'esquivar un conductor temerari, que va fugir | Arran de la maniobra, li van haver d'amputar una falange del peu dret
Mireia Segú demana ajuda a les xarxes socials | TV3

Mireia Segú, reportera de TV3 i col·laboradora habitual del 'Telenotícies', porta 18 anys a la cerca de les últimes notícies, però fa dies que l'actualitat té com a protagonista a un dels seus familiars. Segons informa la periodista a les xarxes socials, farà uns quinze dies el seu nebot circulava per una de les carreteres que uneix Tarragona amb el Catllar, al Tarragonès, quan un vehicle va envair el carril contrari.

Greus seqüeles al peu dret

Afortunadament, el nebot de Segú va poder reaccionar a temps per esquivar un impacte directe, però li van quedar seqüeles importants al peu dret, com l'amputació de la primera falange del quart dit o talls a totes les conjectures entre dits.

Segú demana pistes

«Va anar tot tan de pressa, que no li van poder agafar la matrícula. Eren les set de la tarda i ara ja no hi ha llum... Anava cap a treballar. A més, la baixa li farà perdre el curs», assegura la periodista. Per aquest motiu, demana als usuaris que aportin qualsevol pista sobre el conductor, que va fugir del lloc dels fets. De moment, se sap que el vehicle era un tot-terreny o un turisme de grans dimensions.

També et pot interessar

"❗Bones notícies per l'economia del municipi del Morell" "'Al Sostre', de Nigel Planer, tanca la programació teatral del cicle Deprop del Morell"