Teatre, música, circ i propostes familiars completen la nova programació del Teatre Auditori del Morell

Un total de 9 propostes arriben a partir del 10 de gener i fins al 3 d’abril per enllaçar amb el PrimaverArt

Ja es coneixen els espectacles que formaran part de la temporada d’hivern-primavera del Teatre Auditori del Morell. Un total de 9 propostes, algunes força mediàtiques, completen aquesta programació que presenta diverses arts escèniques entre els mesos de gener i abril. A més, enguany fa 10 anys de l’inici de la programació estable del teatre.

«Hem volgut portar productes de qualitat que es veuen habitualment en sales o teatres importants de Catalunya però a preus molt raonables per apropar la cultura a tothom», ha explicat l’alcalde del Morell Eloi Calbet.

Aquesta qualitat dels espectacles fa que El Morell rebi espectadors locals «però també d’altres punts de la comarca o de la província que venen expressament per les propostes teatrals», ha afegit l’alcalde.

En aquest sentit, la nova programació s’enceta el 10 de gener amb ‘Veus que no veus’ de la companyia Pepa Plana a les 21.00 hores. El 18 de gener a les 19.00 hores serà el torn del públic familiar amb la companyia Zum-Zum Teatre que presentarà ‘La gallina dels ous d’or’. El 24 de gener Les Antonietes Teatre portaran al Morell ‘Un dia qualsevol’.

La companyia de Pepa Plana enceta la programació. | Cedida

La música arribarà de la mà de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà amb ‘Desconcerto’ el 15 de febrer. ‘Calma!’, de Guillem Albà pujarà a l’escenari el 28 de febrer.

Els petits de la casa podran gaudir de Dàmaris Gelabert i del seu espectacle ‘Sóc feliç’ el dia 8 de març a les 12.00 hores. El 14 de març serà el torn de ‘La plaça del Diamant’ amb la companyia Eòlia i el 28 de març, el Quartet Mélt oferirà l’espectacle ‘Imaprables!’.

Pel que fa al mes d’abril, tindrà lloc la darrera proposta que serà ‘Els Ocells’ de la companyia La Calòrica, un espectacle que s’ha volgut destacar per ser «una crítica a la democràcia, sobre com els poders corrompen aquesta idea pels seus interessos», ha afegit el tècnic de l’Àrea de Cultura, David Ayza.  

La programació acaba gairebé enllaçant amb la celebració del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer, que tindrà lloc del 17 al 19 d’abril.

Dàmaris Gelabert oferirà el seu espectacle el 8 de març. | Catalunya Diari

Enguany, el pressupost destinat a aquesta programació per part de l’Ajuntament del Morell és d’uns 30.000 euros, una xifra lleugerament superior a la de l’edició anterior que va ser d’uns 27.000. Aquest augment ve donat per la incorporació d’una obra més respecte de l’any passat. La Generalitat i la Diputació de Tarragona també fan una aportació econòmica per fer possible la temporada d’espectacles.

Abonaments per poder assistir als espectacles

A banda de les entrades, per tal de poder veure els diversos espectacles també es posen a la venda tres tipus d’abonaments diferents: el general, per veure 7 de les 9 propostes a un preu de 75 euros; el +65 anys amb les mateixes característiques però per 65 euros i per majors de 65 anys; i l’abonament familiar pels espectacles ‘La gallina dels ous d’or’, ‘Desconcerto’ i ‘Soc feliç’.

A banda, l’Ajuntament vol promoure la venda d’aquests abonaments com a regal nadalenc i proposa la seva compra durant aquestes festes per a regalar cultura com a obsequi original.

"🎄 El Morell s'omple de visitants amb la Fira de Nadal i la Festa de l’Oli Nou" "🎅AGENDA: La tercera Fira de Nadal del Morell aposta pel comerç local"