Quimet pla i Imma Colomer, entre els actors més destacats de la temporada teatral del Morell

L'obra 'Un dia qualsevol' enceta la temporada hivern-primavera del Morell, amb actors reconegurs del panorama artístic català
Annabel Castan, Pep Ferrer, Imma Colomer i Quimet Pla donaran vida als personatges de l'obra | Cedida

El Teatre Auditori del Morell acollirà la representació d'una nova obra de teatre, dins la programació de la seva temporada hivern-primavera. Es tracta de l'obra Un dia qualsevol de la mà companyia Les Antonietes Teatre.

Una obra amb actors catalans de primer nivell

Els personatges principals d'aquesta obra els encarnaran actors ben coneguts del panorama artístic català com Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Aquesta comèdia narra la història de la Marta, una dona de 77 anys. Tot i que tothom la coneix per aquest nom, ella sempre s'ha volgut dir Solagne, i aprofita el seu ingrés a la residència Bon Repòs després de la mort del seu marit, per canviar-se el nom a Solagne, que és molt més elegant.

A la residència coneixerà l'estranya parella de l'Ernest i el Mateu, dos avis acostumats i a avorrir-se i a discutir pels passadissos. La contraposició de les ganes de viure de la Solagne amb el pessimisme dels dos personatges acabarà resultant en un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran l'existència de la Rosa, la directora de la residència.

La funció, que es representarà el pròxim divendres 24 a les nou del vespre, està recomanada per a majors de 12 anys i pels qui vulguin provar sort, podran optar a dues invitacions a través de la pàgina de Facebook de Ràdio Morell, que sorteja dues entrades per a totes les propostes de la programació del Teatre-Auditori.

Els menors de 29 anys gaudiran d'un descompte

Tot i això, les entrades anticipades per Un dia qualsevol ja es poden comprar al Centre Cultural del Morell a un preu de 15 euros. El centre s'ubica al carrer de la Coma 2 del Morell, i la venda d'entrades és de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, excepte els divendres en què hi ha funció programada. El mateix dia de la funció també es podrà adquirir entrades, una hora abans de la representació a un preu de 18 euros, i els menors de 29 anys les podran adquirir a un preu reduït de 12 euros.

Després de la representació de l'obra La gallina dels ous d'or de la companyia Zum-Zum Teatre el passat 18 de gener, arrenca la temporada teatral al Teatre Auditori, que s'allargarà fins al 3 d'abril amb una oferta variada d'espectacles de circ, teatre i música. El punt final el posarà el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que enguany arriba a la sisena edició i que es realitzarà del 17 al 19 d’abril.

"❗ Reclamen aturar la «criminalització de jovent i professors» per la denúncia a l'IES Morell" "💥🔴URGENT: Els Mossos escorcollen 2 seus de l'empresa IQOXE per l'explosió"