Cent cinquanta persones gaudeixen del 'Sopar de les Estrelles' al Morell

La rambla Joan Maragall va ser l'escenari d'una nova edició d'aquesta cita estiuenca organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell
Alguns dels assistents al Sopar de les Estrelles d'enguany. | Cedida

 

Un any més, els avis i àvies del Morell van poder compartir una nit d'allò més agradable amb el ja tradicional 'Sopar de les Estrelles'. La festa, organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, va reunir —el passat dissabte, 18 d'agost— unes cent cinquanta persones a la rambla Joan Maragall. 

Els assistents van poder gaudir d'un menú gastronòmic amb pica-pica i llagostins amb salsa russa, amb un segon plat a escollir entre xai i bolets o bacallà gratinat amb allioli i, finalment, postres, a més d'aigua, vi, cava, cafè i 'gotes'. La nit, sota el cel estrellat i els plataners de la rambla, va ser extraordinària. A més, va estar amenitzada per les notes en directe d'un músic que va fer les delícies dels assistents, i és que no només va fer ballar un bon grapat de persones, sinó que va apropar la seva música a les taules amb el seu saxofon.

L'activitat festiva al poble del Morell es va acabant

La celebració de la cita, ineludible per a la gent gran del municipi i consolidada en el calendari estiuenc del Morell, indica que el final d'un estiu intens, amb esdeveniments que han estat tan multitudinaris com la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, la Festa de la Granja i l'Apatapa. Però, malgrat que han acabat els actes marcats amb florescent al calendari, encara resten activitats per acabar d'esprémer l'estiu abans de tornar a la rutina, com les festes de carrer —la del carrer Sant Antoni, per exemple, ja es va celebrar—, que tindran lloc l'1 i el 7 de setembre.

Continua la proposta cultural 'Dijous d'estiu'

A més, el dijous passat, es va projectar la pel·lícula 'Coco' a la pista esportiva dels carrers Mossèn Manyé i Montserrat Roig, que va continuar amb el cicle de propostes culturals 'Dijous d'estiu'. Aquest dijous, serà el torn de l'humor, ja que el reconegut Xavier Deltell farà una parada al poble per presentar el seu monòleg 'Música, Maestro', i el dijous dia 30, finalment, el cicle posarà punt final amb les havaneres del grup Olla Barrejada.

"Els veïns del carrer Sant Antoni del Morell celebren la seva festa d'estiu" "ATENCIÓ: El temps castiga durament la producció d'avellana"