Un camió xoca contra un pont i obliga a aturar la circulació de trens a la Ribera d'Ebre

El conductor del camió ha resultat il·lès
Els Bombers revisen el pont de la C-12 on ha xocat el camió. | cedida bombers

Un accident a les carreteres de les Terres de l'Ebre ha obligat a aturar la circulació de trens la tarda d'aquest divendres, 19 d'octubre, després que un camió xoqués contra un pont. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït uns minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda, quan un camió ha topat contra un pont ubicat a la carretera C-12, al punt quilomètric 68, al seu pas pel terme municipal de Garcia, a la Ribera d'Ebre.

Malgrat que al pont hi havia un cartell que indicava que l'alçada màxima dels vehicles per circular sota el pont és de 4,75 metres, el camió ha acabat xocant contra el pont. Com a conseqüència de l'accident, el trànsit per la carretera C-12 no s'ha vist afectat, però sí que s'ha hagut d'aturar la circulació de trens durant una estona, ja que per sobre el pont hi ha la via ferroviària. Tot i l'accident, el conductor del camió ha resultat il·lès, i no ha necessitat atenció mèdica, tal com han confirmat els Bombers de la Generalitat.

Els Bombers han netejat la calçada després de l'accident. | cedida bombers

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra. Els bombers han netejat la calçada i han revisat el pont on s'ha accidentat el camió, juntament amb els tècnics d'Adif.

Afectacions a la circulació de trens pels forts aiguats

De fet, alguns trens provinents o amb destinació a les estacions de les Terres de l'Ebre, com els de la línia R16, circulen amb demora o bé es troben aturats en estacions per «incidències tècniques». La circulació de trens des de o cap a les estacions ebrenques està resultat caòtica durant aquest divendres, ja que, a banda de la incidència a causa del camió, molts trens s'han vist afectats a causa de les condicions meteorològiques. 

Algunes estacions de tren, com la de Vinaròs, a tocar de la frontera amb les comarques de l'Ebre, està totalment inundada. Això ha provocat que la circulació de trens entre Tarragona i Castelló s'hagi vist afectada. 

"ATENCIÓ: A presó per robar en 3 cases i 1 cotxe a un poble de Tarragona" "El sector del moble de la Sénia planta cara a la crisi"