Un camió cau per un terraplè de deu metres d'altura a la C-12, a Benifallet

El conductor del vehicle ha resultat il·lès

La matinada d'aquest dimecres, 15 d'agost, un camió s'ha precipitat per un terraplè de deu metres d'altura a Benifallet. El succés s'ha produït al voltant de les cinc de la matinada, al punt quilomètric número 41 de la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Benifallet. Sembla que el camió ha patit una sortida de via i, com a conseqüència ha caigut per un terraplè de deu metres. El camió, que transportava electrodomèstics, ha sigut l'únic vehicle implicat en l'accident. Afortunadament, el conductor del vehicle pesant ha resultat il·lès de l'accident, i no ha necessitat atenció per part dels serveis mèdics. 

Fins a aquest punt de la C-12 s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat, que han actuat en la fuita de gasoil a causa de l'accident i també n'ha desconnectat les bateries. El camió accidentat ha sigut retirat amb una grua. Com que el camió ha caigut pel terraplè i no ocupava la calçada, el trànsit en aquesta via que connecta Tortosa amb Lleida no s'ha vist afectat de manera rellevant, ja que no ha calgut tallar la carretera. 

Dos camions bolcats a les Terres de l'Ebre la setmana passada

La setmana passada, dos camions també protagonitzaven accidents de trànsit a les carreteres de les Terres de l'Ebre. El passat 6 d'agost dos camions van bolcar, un a la TV-3022 al seu pas pel Perelló, i el segon a l'N-340 a Alcanar. Prop de dos quarts d'onze el matí, un camió que transportava fruita va bolcar al punt quilomètric número 3 de la TV-3022, al Perelló, i com a conseqüència el conductor va quedar ferit lleu. El camió va perdre part de la càrrega de fruita que transportava, que va quedar escampada per la calçada. 

Al migdia, un camió va patir una sortida de via mentre circulava per l'N-340 a l'altura d'Alcanar. El vehicle, que transportava sorra, va bolcar i també va perdre part de la càrrega. El conductor, que va quedar ferit, va ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Vinaròs. 

"Nous detalls de la casa d'Alcanar, el polvorí dels terroristes de Cambrils" "ATENCIÓ: Crema un cotxe de matinada a Tortosa"