L'Ajuntament de l'Aldea compra un magatzem de la Cooperativa per construir-hi el futur auditori municipal

L'operació permetrà l'entitat ingressar prop de 250.000 euros per fer front al pagament dels impositors
L'operació permetrà l'entitat ingressar prop de 250.000 euros per fer front al pagament dels impositors | Ajuntament de l'Aldea

L'Ajuntament de l'Aldea (Baix Ebre) ha formalitzat la compra d'un magatzem de la Cooperativa de la població on projecta construir el futur auditori municipal. L'operació s'ha tancat per un import de 245.869,89 euros. Segons el govern municipal, aquests recursos ajudaran a garantir la continuïtat de la cooperativa i fer possible el pagament previst als impositors corresponent a aquest 2019.

La fallida de l'entitat va deixar un forat de prop de 9 milions d'euros i en va deixar entrampats 4,6 dels socis amb comptes a la societat de crèdit de l'entitat. Per al consistori, l'adquisició del magatzem de pinsos permetrà aconseguir un espai adequat per construir l'equipament municipal, en un local situat just darrere de l'Escola de Música.

L'alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, ha remarcat la voluntat del seu govern que l'operació serveixi per impulsar l'activitat cultural, i al mateix temps, ajudar la cooperativa a tirar endavant.

També et pot interessar

"❗INCREÏBLE: Un greu error fa posposar la retirada del monument franquista de l'Ebre" "❗L'innovador producte ebrenc per fer tractaments fitosanitaris"