Detenen dos lladres per atracar un supermercat amb arma blanca a Deltebre

Els acusats es van emportar una quantitat de 4.000 euros | Van ser detinguts gràcies a un mosso que estava fora de servei
El lladres van entrar a robar a un supermercat de la companyia Lidl | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir, divendres 17 de maig, un home i una dona acusats de cometre un robatori a un supermercat de Deltebre. Els acusats van entrar a robar el passat dijous dia 16 de maig amb una actitud amenaçadora, ja que un dels detinguts va apuntar a una de les caixeres de l'establiment amb una arma blanca. Els autors del robatori es van endur una quantitat de 4.000 euros de les caixes

Dos detinguts a Deltebre per robar a un supermercat

Els atracadors, un home de 45 anys i veí del municipi de Jesús i una dona de l'Aldea, de 30 anys, van entrar al supermercat Lidl de Deltebre, situat a la carretera Far de Buda, kilòmetre 9. Els fets van tenir lloc el passat dijous al voltant de les 20.30 hores quan el supermercat estava a punt de tancar les seves portes, va ser quan aquests dos individus van entrar per cometre el robatori.

Imatge de la carretera del Far del Buda, a Deltebre, on ha tingut lloc el robatori al supermercat | cedida

 

El lladre va amenaçar amb un ganivet una caixera

Quan el personal del supermercat estava a punt de fer el recompte de les caixes registradores, els dos lladres van entrar a l'establiment. Un cop allà, l'home veí de Jesús va treure un ganivet i va apuntar a una de les caixeres del supermercat. Finalment el personal de la botiga van procedir a donar-los els diners de la caixa, que aproximadament van ser uns 4.000 euros.

Detinguts gràcies a un mosso fora de servei

Els lladres van ser detinguts gràcies a un agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei i que es trobava a l'exterior del supermercat. El mosso va veure que els dos lladres tenien una actitud sospitosa i es va fixar amb les característiques del vehicle. Finalment, i després de la identificació del vehicle a partir a la col·laboració dels diversos dispositius de seguretat de la zona, es van localitzar els autors del robatori.

"🔴 Dos conductors borratxos tenen un accident a l'AP-7 tarragonina" "AGENDA: El Deltebre Dansa oferirà una cinquantena d'espectacles entre el 8 i el 21 de juliol"