Els comerciants d'Amposta podran avisar ràpidament la policia local en cas de robatori amb una app

L'aplicació DragAlert, que es començarà a utilitzar aquestes festes, permet alertar els agents únicament pitjant un botó
Imatge de l'aplicació, impulsada per l'Ajuntament d'Amposta | Twitter / @ajamposta

Els comerciants d'Amposta podran avisar de forma ràpida la policia local en cas de robatori o altres situacions d'inseguretat. Ho podran fer, a partir d'aquestes festes, descarregant una app, DragAlert, al seu mòbil o tauleta. Per alertar els agents només caldrà prémer un botó, que activarà un avís silenciós i farà arribar un avís. La policia local tenir coneixement del comerç que pateix la situació d'inseguretat i desplaçar-se ràpidament fins al lloc per efectuar les pertinents comprovacions. Tots els comerços que es vulguin adherir en aquest sistema d'alerta han d'omplir un formulari facilitat per la policia local d'Amposta.

L'aplicació DragAlert disposa també d'un sistema unidireccional d'avisos. Això permet també la policia local fer difusió d’alerta a tots els comerços adherits a l'aplicació, per exemple, de la circulació d'un bitllet fals, l'activació del Ventcat o que un comerç ha patit un furt.

També et pot interessar

"💰 ÚLTIMA HORA: Cau un 4t premi de la Loteria de Nadal a les Terres de l'Ebre!" "‼ ATENCIÓ: Una metgessa de Tarragona, expedientada per un discurs «antivacunes»"