Denunciat per practicar pesca submarina a l'Ametlla de Mar en una platja amb banyistes

Li han comissat totes les arts de pesca | Per fer aquest classe de pesca s'ha de tenir llic猫ncia i estar lluny dels banyistes
Els Agents Rurals han denunciat un ciutad脿 per fer pesca submarina amb fusell i escafandre aut貌nom en una platja amb banyistes | Agents Rurals

 

Greu i perillosa infracci贸 la realitzada per un ciutad脿 en una platja de l'Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre. Segons ha informat Agents Rurals, un home ha estat denunciat per realitzar pesca submarina en aquesta zona de la costa tarragonina i fer-ho en un lloc on hi havia banyistes a la vora. 

Una pr脿ctica molt perillosa

Els Agents Rurals han informat de la den煤ncia d'un ciutad脿 per practicar pesca submarina amb fusell i escafandre aut貌nom en una platja de l'Ametlla de Mar. A aquesta den煤ncia, tamb茅 s'afegeix haver-ho fet en una zona costanera on hi havia una platja amb banyistes, el qual est脿 prohibit. 

Per poder practicar aquesta classe de pesca al mar, cal fer-ho a pulm贸, tenir llic猫ncia i estar lluny de les zones on hi hagi banyistes per precauci贸. Per aquest motiu, Agents Rurals ha comissat totes les arts de pesca que portava l'home. 

"鉂 A PRES脫: Abusa de tres menors al Baix Ebre" "Professionals de salut mental atendran a Tortosa adolescents amb problemes d'addicci贸"