Detinguts dos homes i una dona per robatoris en diverses propietats de Roquetes i Jesús

Els Mossos van practicar els arrestos arran de la denúncia d'un propietari al qual van sostreure un bicicleta i eines de treball d'un magatzem

Els Mossos van practicar els arrestos arran de la denúncia d'un propietari | Twitter / @mossos

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes i una dona com a presumptes autors del robatori en força en un magatzem de Roquetes, així com altres delictes similars en caravanes a la zona del canalet de Jesús, a Tortosa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Diversos robatoris al Baix Ebre

Un veí de Roquetes va denunciar el passat dia 20 que havia patit un robatori amb força en un magatzem, forçant la porta, d'on li van sostreure diversos objectes, entre els quals una bicicleta i eines de treball. Les investigacions policials van permetre detenir el passat 15 de maig un veí de l'Aldea de 30 anys. Posteriorment, els mossos van detenir un home i una dona de 20 i 19 anys, veïns de Jesús, per l'assalt al magatzem de Roquetes.

Els dos joves van ser relacionats també altres robatoris del dia 18 d'abril, concretament a dues caravanes —una d'elles domicili de primera residència— a la zona disseminada del Canalet de Jesús. També se'ls imputa el furt de dues bicicletes a Roquetes el passat mes de febrer. Part dels objectes, que van havien estat posats a la venda per les xarxes socials, van ser recuperats pels mossos i retornats als propietaris. La investigació es manté oberta per localitzar la resta d'objectes que no han estat recuperats.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i hauran de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.

"TERRIBLE: Abandonen cadells davant la protectora i acaben atropellats a l'Ebre" "Celebració agredolça de l'ajustada victòria de Junts per Tortosa"