A presó un professor d'equitació per abusar sexualment de les seves alumnes a l'Ebre

Els fets van començar a ocórrer l'estiu del 2012
Imatge d'arxiu d'un genet fent hípica | TarragonaDigital

El jutge de l'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a 12 anys de presó un professor d'equitació de les Terres de l'Ebre per haver abusat sexualment de tres alumnes seves menors d'edat. Segons recull el 'Diari de Tarragona', el fiscal, l'acusació particular i la defensa van arribar a l'acord de 12 anys de presó.

L'home, era professor d'equitació i propietari d'un centre hípic que, segons fonts d'aquest mitjà, estava situat a l'Ampolla i actualment es troba ja fora de servei. Els alumnes de l'acusat eren adolescents menors d'edat, entre les quals s'hi trobaven les tres víctimes dels abusos sexuals. L'home agafava confiança a les alumnes i, quan ho aconseguia, els feia comentaris obscens i sexuals.

La va violar a casa seva, al cotxe i a la caseta del material

En una de les ocasions, va abusar i agredir sexualment una de les víctimes. La nena va començar com a alumna quan tenia 5 anys, però els abusos van començar quan la nena en tenia 12. Va ser llavors quan l'acusat va començar a fer-li petons a la boca sovint i també li tocava el cul. L'estiu del 2012, l'home la va convidar a casa seva, on va realitzar-li tocaments i, a continuació, la va violar. Les violacions van tenir lloc a casa seva, al seu cotxe i també al centre hípic, en una caseta on s'hi guardava el material. 

Amb les altres dues víctimes, també menors d'edat, l'acusat va tenir comportaments similars. L'acusat, a banda de ser condemnat a 12 anys de presó pels abusos i agressions sexuals, no podrà acostar-se a les víctimes a menys de 500 metres ni podrà comunicar-s'hi, no podrà tenir cap professió que comporti contacte amb menors d'edat, i ha de pagar una indemnització de 10.000 euros a dues de les víctimes, i una altra de 5.000 euros a la tercera menor. 

"🔴 ATENCIÓ: Ferit greu per un accident a les Terres de l'Ebre" "🔥 Arrenquen les iniciatives solidàries pels afectats del foc a la Ribera d'Ebre"