La família del motorista mort a l'AP-7 a Ulldecona busca el conductor homicida, que es va fugar

En una publicació a Facebook, la parella del difunt es dirigeix directament a l'homicida i li retreu que no s'aturés a auxiliar-lo

El divendres 3 de juliol el Servei Català de Trànsit informava de la mort d'un motorista a l'autopista AP-7, al seu pas per Ulldecona, en sentit Tarragona. Quan passaven pocs minuts de les onze de la nit, una topada posterior entre una motocicleta i, presumptament, un turisme, al punt quilomètric 340 de la carretera, va deixar el conductor del vehicle estès a l'asfalt mentre el conductor homicida va fugir.

¡¡Sigo luchando por ti!! Hoy hace una semana que te fuiste de mi vida, parece que no sea real pero lo es. Ayer volvi de...

Publicada por Xenia Colell en Sábado, 11 de julio de 2020

 

La parella del motorista mort mostra la seva indignació amb l'homicida

La família del difunt va rebre amb dolor una notícia que va haver de traslladar als seus familiars, de procedència basca. De fet, el cos de l'home de 46 anys va ser traslladat a Bilbao, on ara descansa amb la seva família. Ara, deu dies després de la desaparició, la parella del motorista ha fet una publicació a Facebook on lamenta la pèrdua i els efectes que tindrà en els fills; i on sobretot, mostra la seva indignació i rebuig a la persona que va causar l'accident, que assegura, ja se sap que conduïa un camió.

«Seguim buscant a la persona que ens va prendre R.S.L de les nostres vides. El passat 3 de juliol a les onze moria per un accident de trànsit, aquesta persona el va atropellar, no el va socórrer i va fugir; ara sabem que ha estat un camió», escriu la parella del difunt. A la publicació, demana la col·laboració de les persones que la vegin i n'agraeix la màxima difusió possible, i a més, es dirigeix directament a l'homicida. 

«Si t'haguessis aturat a auxiliar-lo, potser encara el tindríem entre nosaltres»

«Has destrossat una família, almenys dóna la cara i fes front als actes comesos. Has deixat a una filla i un fill sense pare. Espero que sentis a la teva pell el dolor que ens has causat. No podem permetre que les persones se'n vagin impunes i no parin a auxiliar a la resta. Si t'haguessis aturat a auxiliar-lo, potser encara el tindríem entre nosaltres», lamenta. 

"Atenció: Salut revela els positius per coronavirus derivats dels rebrots de l'Ebre" "Urgent: Importants novetats sobre el brot de coronavirus a Alcanar"