El festival solidari de Pepet i Marieta serà aquest divendres amb artistes com Joan Rovira, Suu o Roba Estesa

Durant les actuacions en directe a Instagram facilitaran l'enllaç de la Creu Roja per fer donatius

La campanya solidària #SeremLluires de Pepet i Marieta continua aquest divendres amb un festival online que comptarà amb la participació d'Animalístic, Ebri Knight, Gemma Humet, Joan Rovira, Montse Castellà, Quico el Célio, Roba Estesa, Suu, Tesa i Xanguito. Els amfitrions i impulsors han programat les actuacions gratuïtes pel directe d'Instagram i els artistes facilitaran a l'audiència l'enllaç per fer els donatius a la Creu Roja i col·laborar en el seu Pla Respon al Coronavirus, amb què ajuden a col·lectius vulnerables i de risc en aquests complicats moments de confinament. L'Stay Home – InstaFesti Solidari per a la Creu Roja començarà a les quatre de la tarda i el tancaran Pepet i Marieta amb l'última actuació a les nou del vespre.

Un festival solidari

Pepet i Marieta van estrenar fa uns dies aquesta campanya de col·laboració amb la Creu Roja amb el single 'Stay Home & We'll Be Free', una adaptació en nou idiomes del 'One Love' de Bob Marley. #SeremLliures es presentava amb aquesta cançó del grup ebrenc, amb una portada dissenyada per l'il·lustrador ebrenc Hernan en H i un videoclip creat a partir dels vídeos de confinament de centenars de persones.

L'Stay Home - InstaFesti és l'acció solidària més significativa de la campanya #SeremLliures però es preparen altres iniciatives com un sorteig de cançons personalitzades o la venda de samarretes solidàries.

"👉🏻6 nous positius confirmats per coronavirus a les Terres de l'Ebre" "🚚 ECONOMIA: El sistema de transport en projecte a les salines del Delta de l'Ebre"