La Guàrdia Civil col·labora amb la Creu Roja amb el trasllat d'aliments a l'Ebre

Han traslladat aliments i productes higiènics a Alcanar i Sant Carles de la Ràpita

La Guàrdia Civil ha col·laborat amb Creu Roja en el trasllat d'aliments i material higiènic i sanitari des de la seu central de l'entitat fins a les delegacions localitzades en diversos municipis del sud de la província de Tarragona per a cobrir les necessitats de persones vulnerables, ha informat la Benemèrita aquest dissabte en un comunicat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest divendres, 24 d'abril, un comboi de tres vehicles de la Guàrdia Civil va recollir diversos lots de productes i xecs canviables per aliments de Tarragona i els van traslladar fins a Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Arran dels contactes establerts gairebé diàriament per a conèixer les necessitats més urgents, la Guàrdia Civil ha informat que Creu Roja va sol·licitar la seva col·laboració en aquesta actuació per a cobrir les primeres necessitats de les famílies més necessitades.

"L'amor, contra el coronavirus: una parella es casa en ple confinament a l'Ebre" "Balfegó llança una botiga de tonyina roja online per a particulars"