L'incendi entre Tivissa i Rasquera crema una superfície d'1,4 hectàrees

El foc s'ha iniciat a la zona de Burgans a la comarca de la Ribera d'Ebre | El conseller Buch ha augurat una molt mala campanya forestal a l'Ebre si no plou aviat
Els Bombers actuen amb 16 dotacions en un incendi entre Tivissa i Rasquera | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant amb 13 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris en un incendi forestal entre els municipis de Tivissa i Rasquera, a la comarca de la Ribera d'Ebre. S'ha donat l'avís de l'incident quan passaven minuts de les dues de la tarda.

Segons informen els Bombers, el flanc dret és inestable i s'està reforçant amb descàrregues des dels mitjans aeris i, així, evitar que avancin les flames cap al barranc. D'altra banda, el flanc esquerre està estabilitzat. També estan treballant en l'incendi les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), en l'incident a la zona dels burgans partida de la Feixa.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de quatre de la tarda, els Bombes de la Generalitat han donat per estabilitzat l'incendi de vegetació forestal entre els dos municipis de la Ribera d'Ebre, mentre que, als voltants de dos quarts de set de la tarda han informat que estava controlat.

 

Cremen 1,4 hectàrees de vegetació

L'incendi forestal d'aquesta tarda a la Ribera d'Ebre ha cremat un total d'1,4 hectàrees de superfície, segons han informat Agents Rurals, on majoritàriament hi havia pi blanc i matoll. En aquest incident han treballat els Bombers de la Generalitat i l'ADF.

També et pot interessar:

"☢ARRENCA EL 26è CICLE: Més de 20 milions d'€ per recarregar la nuclear d’Ascó II" "🔴 MOLT FORT: Implanten pròtesi de maluc defectuoses en un hospital tarragoní"