Incendi en un habitatge i una nau del Montsià

El foc s'hauria produït en la xemeneia d'un domicili de Santa Bàrbara edificat dins d'una nau
Incendi en un habitatge i una nau del Montsià | arxiu

El passat dimecres 4 de desembre al vespre, es va produïr un incendi en la xemeneia d'un habitatge familiar de Santa Bàrbara, al Montsià.

Segons les fonts, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 20.37 hores, per un incendi que afectava el número 62 del carrer López de Vega del municipi, en un domicili que estaria construït a l'interior d'una nau. La deflagració de la llar de foc de la casa, hauria cremat part del sostre i la instal·lació elèctrica d'ambdues estructures, afectant també l'aïllant tèrmic d'aquesta. 

Dotacions dels Bombers es van personar al lloc dels fets, on es van encarregar d'extingir les flames i ventilar els edificis que havien quedat afectats pel fum. Per la seva banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també hauria acudit al lloc de l'incendi, però no hauria estat necessària la seva intervenció.

Diversos accidents a les carreteres de les Terres de l'Ebre

Més enllà de l'incendi de Santa Bàrbara (Montsià), els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en diversos accidents a les carreteres de les Terres de l'Ebre. I és que, entre la matinada i el matí d'aquest divendres 6 de desembre, s'han esdevingut fins a tres accidents; en els quals però, només s'han hagut de lamentar ferits lleus.

Així doncs, al voltant de la una de la matinada, l'autopista AP-7 va registrar la sortida de la via d'un camió de paqueteria, que va quedar bolcat fora de la calçada. Tot i que el conductor va poder sortir pel seu propi peu del vehicle, els Bombers van haver d'intervenir per evitar que el combustible s'escampés sobre la carretera.

D'altra banda, entre les deu i dos quarts d'onze d'aquest matí, la Nacional 340 ha registrat dos accidents més, l'un al terme municipal de L'Ampolla i l'altre al seu pas per L'Aldea. En el primer, dos vehicles haurien xocat lateralment en el moment d'avançar-se, mentre que en el segon un vehicle hauria impactat amb el cotxe que circulava davant seu.

Bolca un camió a l'AP-7 a Freginals | Bombers

"Tres ferits lleus en tres accidents a les Terres de l'Ebre" "Una nova varietat de raïm formarà part de la DO Terra Alta"