Nou episodi de crema de contenidors a Tortosa

Durant aquest pont de desembre, s’han cremat un total de 22 contenidors de brossa a la capital del Baix Ebre
Imatge d'alguns dels contenidors que han cremat a Tortosa aquesta matinada. | TarragonaDigital

 

Nou episodi de contenidors cremats a la ciutat de Tortosa. Després de la 20 que es van incendiar el passat divendres, 7 de desembre,  aquesta matinada de dilluns n’hi ha hagut de nous. Amb motiu d’aquests fets , la Policia Local de la ciutat ebrenca ha demanat col·laboració ciutadana per identificar els vàndals.

Cremen 22 contenidors a Tortosa durant aquest pont de desembre

Tortosa s’ha llevat amb un nou episodi de crema de contenidors de les escombraries. Aquesta matinada de diumenge a dilluns, s’ha calat foc a dos contenidors situats al carrer Vergés Paulí i el passeig Joan Moreira, al barri del Temple de la capital del Baix Ebre.

Aquests actes vandàlics han estat presents durant aquest pont de desembre a Tortosa. La matinada del passat divendres van ser un total de vint contenidors de la brossa els que van cremar en diversos carrers de la ciutat i, com aquest darrer cop, també en el barri del Temple del municipi.

La Policia Local de Tortosa demana col·laboració ciutadana

Després d’aquest seguit d’actes vandàlics a Tortosa, la Policia Local del municipi insisteix a demanar col·laboració a la ciutadania. Així doncs, tots aquells que hagin vist algun d’aquests actes i pugui servir per aportar qualsevol informació que ajudi en la investigació que s’està duent a terme amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, serà d’ajuda per ells. Tanmateix, l'Ajuntament de Tortosa ha explicat els fets a les seves xarxes socials i han tornat a fer una nova crida demanant col·laboració ciutadana.

A més, el servei de neteja de la ciutat s’ha vist afectat aquests dies a causa dels fets. En aquest sentit, s’han reordenat algunes illes als punts afectats i s’està treballant per restablir els contenidors cremats per uns de nous.

"VÍDEO: Tensió entre els conductors i els CDR al tall de l'AP-7" "ATENCIÓ: Tallada l'AP-7 a l'Ebre per una acció dels CDR"