Les obres de la plaça de la Catedral de Tortosa es reprendran en les pròximes setmanes

La constructora va ser l'única candidata que es va presentar al concurs

La junta de govern local de l'Ajuntament de Tortosa ha aprovat aquest dilluns l'adjudicació de les obres pendents de la plaça de la Catedral de Tortosa a l'empresa Acsa Sorigué. La constructora va ser l'única candidata que es va presentar al concurs públic i ho va fer amb una rebaixa del 2%, 1,76 milions d'euros, respecte el preu de licitació. La previsió és que les obres es reprenguin en poques setmanes.

Els treballs es van aturar al març quan l'anterior empresa constructora, Benito Arnó, va renunciar al contracte «per la complexitat de l'obra», que requeria més micropilotatges dels previstos, i per la situació econòmica de l'empresa, agreujada per la Covid-19.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha assenyalat que l'obra és complexa i amb un alt valor patrimonial i que des del govern de Tortosa «no s'escatimaran recursos en poder posar en valor les restes arqueològiques trobades».

"La gran notícia sobre els flamencs que arriba des del Delta de l'Ebre" "Es busquen treballadors: La Terra Alta crea una borsa de treball per als temporers"