Onze persones desallotjades per l'incendi d'un local a Camarles

No hi ha hagut cap persona ferida
A Camarles, les flames han devastat el local | Bombers de la Generalitat

 

Onze persones han hagut de ser desallotjades a causa d'un incendi a Camarles, al Baix Ebre, aquest matí. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, s’ha rebut l’avís a les sis en punt del matí d’aquest dimarts, 20 de novembre, quan els han alertat que cremava un local de planta baixa al carrer Nou de Camarles. Com a mesura de precaució, s’han desallotjat preventivament onze persones dels immobles del costat del local on hi havia l’incendi.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat fins a deu dotacions dels Bombers, que dues hores després de l’avís de l’incendi ja tenien el foc controlat, tot i que encara cremava. Les flames han afectat gairebé en tota la seva totalitat el local del carrer Nou de Camarles, que segons indiquen els Bombers, es tractaria d’un bar. Afortunadament, l’incendi no ha provocat cap ferit, ni per cremades ni per intoxicació de fum. De moment es desconeix quin és l'origen de l'incendi que ha cremat gairebé totalment aquest bar de Camarles.

Un ferit en un incendi a Constantí

La tarda d'aquest dilluns, 19 de novembre, els Bombers també van haver d'actuar per un incendi a les comarques de Tarragona. Al voltant de les set de la tarda es va rebre l'avís d'un incendi que cremava en un habitatge ubicat al carrer de Gaudí de Constantí. El pis on hi havia l'incendi estava a la segona planta de l'edifici, i el foc va començar en una de les habitacions. Com a mesura preventiva, es van confinar els veïns de dos pisos i d'altres es van desallotjar. 

Un home va haver de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per una intoxicació per inhalació de fum, i va ser finalment traslladat en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. A més, el personal sanitari del SEM també va haver d'atendre una dona gran que va patir un atac de nervis a causa de l'incendi. 

"Els aiguats provoquen pèrdues del 15% a la collita d'oliva de les Terres de l'Ebre" "Recreen l'últim combat de la Batalla de l'Ebre"