L'equip de govern de Tortosa es reforça amb un pacte entre Junts per Tortosa i el PSC

Els tres edils socialistes s'incorporen al govern municipal i assumeixen regidories des d'aquest dimecres
Imatge de tots els regidors que formen el govern municipal de Tortosa amb la incorporació dels tres edils del PSC. | acn

L'Ajuntament de Tortosa té nou pacte de govern. Junts per Tortosa i el PSC han tancat un acord de govern i els tres regidors socialistes s'han incorporat aquest dijous al govern municipal. L'equip de govern estarà format per deu regidors, set de JxTortosa i tres del PSC, reforçant el govern en minoria que des del juny encapçala l'alcaldessa Meritxell Roigé, tot i quedar-se a un regidor de la majoria absoluta. Roigé ha destacat el suport rebut pel PSC en projectes importants per a la ciutat, mentre que el ja primer tinent d'alcalde socialista, Enric Roig, ha agraït la voluntat de consens i diàleg de Junts per Tortosa amb Roigé al capdavant. El pacte preveu discrepàncies en posicionaments polítics, sobretot d'àmbit nacional, que s'escapin de les competències de gestió municipal. 

Meritxell Roigé i Enric Roig fent una encaixada de mans després de presentar el pacte de govern. | acn

Notícies relacionades

"❗El PSC descarta donar suport a una moció de censura a Tortosa" "🔴Terribles conseqüències per l'home que va fer tocaments a una noia en un bus a l'AP-7"