Pere Aragonès acusa Felip VI d'aliar-se amb «la dreta judicial»

Des de Tortosa, el republicà ha carregat durament contra la corona i la cúpula judicial: «la monarquia i la democràcia són com l'aigua i l'oli»

El coordinador nacional d’Esquerra Republicana (ERC) i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha acusat avui dissabte, 26 de setembre, el rei Felip VI de mantenir una «aliança amb la dreta judicial», que no es renova, diu, perquè el Partit Popular (PP) ho impedeix.

Durant la presentació del llibre ‘Tornarem a vèncer (i com ho farem’)’ d’Oriol Junqueras i Marta Rovira a Tortosa (Baix Ebre), Aragonès ha lamentat que «la monarquia i la democràcia són com l’aigua i l’oli, dues coses que no enganxen».

Sobre el fet que el president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, afirmés ahir divendres que el rei li havia trucat per dir-li que li hagués agradat acompanyar-lo a l’acte de Barcelona, Aragonès ha afirmat: «Ahir vam veure com aquell paper que exercia l’exèrcit com a garant de la unitat d’Espanya ara el fa la cúpula judicial».

"Roquetes: Cribratge a l'empresa Padesa per un rebrot que suma més de cent positius" "Nou cribratge a l'empresa del Baix Ebre on hi ha un brot amb més de 40 positius"