'Rebrotem' busca grups de música per fer un concert solidari per revertir els efectes de l'incendi

Una nova iniciativa després d'engegar una campanya de crowdfunding
Pla general d'una imatge aèria captada amb dron de l'incendi de la Ribera d'Ebre | TarragonaDigital

 

La plataforma 'Rebrotem' continua amb la seva idea de recaptar diners per ajudar els afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, les Garrigues i el Segrià. Després d'engegar una campanya de crowdfunding per recaptar entre 50.000 i 250.000 euros, des de 'Rebrotem' es busquen músics i grups de música per fer un concert solidari i, així, ajudar a la recaptació de fons per ajudar a tots els afectats. 

Es busquen músics o grups de música per fer un concert solidari

La campanya de crowdfunding està en marxa i ja superen els 55.000 euros, amb l'objectiu d'arribar a la quantitat òptima de 250.000 euros. En aquest sentit, es poden seguri fent donacions a través d'aquest enllaç.

Ara, ja amb aquest projecte en marxa, des de la plataforma es té previst organitzar un concert solidari per recaptar fons. Per aquest motiu, des de 'Rebrotem' es busquen músics o grups de música que estiguin disposats a actuar en aquest esdeveniment per poder recaptar fons per revertir els efectes de l'incendi que ha afectat la Ribera d'Ebre, les Garrigues i el Segrià. 

En aquest sentit, tots els artistes que estiguin disposats en col·laborar en aquesta causa i participar en el concert solidari es poden posar en contacte amb la plataforma 'Rebrotem' a través del seu correu electrònic rebrotemlaribera@gmail.com.

"Lliuren les claus d'una promoció de 65 pisos de protecció oficial a Amposta" "BONA NOTÍCIA: Invertiran 1,6 MEUR als municipis afectats per l'incendi de l'Ebre"