Presidència atorga 1 MEUR en subvencions als pobles ebrencs de menys de 2.000 habitants

Els diners aniran destinats a rutes, oficines de turisme, aparcaments, centres cívics i esportius, entre altres

Presidència ha notificat la resolució definitiva de la convocatòria de les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019, per la qual s'atorguen 1.030.237 euros a diversos municipis de les Terres de l'Ebre amb una població inferior als 2000 habitants. 

Aquestes subvencions serviran per desenvolupar projectes d'inversió amb valor afegit per al desenvolupament dels pobles, la dinamització territorial o la igualtat d'oportunitats de les persones que hi viuen. La inversió dels projectes presentats supera els 4.172.000 euros. Es tracta de rutes i oficines de turisme, zones d'aparcaments, centres cívics i esportius, projectes de connectivitat o estalvi energètic, entre d'altres.

29 municipis de les Terres de l'Ebre es veuran beneficiats

Les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019 beneficiarà un total de 29 municipis de les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, es divideixen en sis al Baix Ebre, quatre del Montsià, vuit a la Ribera d'Ebre i onze de la Terra Alta. 

"👏🚴‍♀️ Anuncien millores a la Via Verda del Baix Ebre" "🚨«UN PROJECTE DE RISC»: La comissió assenyala els responsables del cas Castor"