Donen suport a Carme Forcadell dibuixant el seu nom a l'assut de Xerta

L'acció ha estat realitzada pels membres de la campanya Free Forcadell

 

Amb motiu dels cinc mesos que porta a la presó l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, els habitants de Xerta, el seu poble natal, va escriure el seu nom i un llaç groc, a l'assut del municipi del Baix Ebre. Un acte, el qual va ser convocat per la plataforma Free Forcadell, aquest passat dissabte, 25 d'agost. Així doncs, aquest ha estat una mostra més de suport a Forcadell, després de la concentració que es va fer el dijous, 23 d'agost, a la presó de Mas d'Enric, al Catllar. 

Cinc mesos de Carme Forcadell a la presó

Carme Forcadell va ingressar el passat 23 de març a la presó d'Alcalà Meco, juntament amb l'exconsellera Dolors Bassa. Després de demanar el trasllat a la presó de Mas d'Enric, al Catllar, i passar abans per la presó de Puig de les Basses, a Figueres, on va estar 16 dies, finalment va arribar a la presó del Baix Gaià, el 20 de juliol. 

Així doncs, després de realitzar-se la concentració davant la presó, aquest passat cap de setmana, concretament el dissabte, 25 d'agost, la plataforma Free Forcadell ha reivendicat la llibertat de l'expresidenta del Parlament de Catalunya, a més de la de tots els presos polítics i exiliats.

L'assut de Xerta ha estat la protagonista d'aquest acte, en què s'han pogut llegir dues pancartes on hi havia escrit «Ni presó ni exili» i «Us volem a casa». Tanmateix, hi havia escrit un «Carme» gegant, el qual ha estat dibuixat segant la vegetació, acompanyat d'un llaç de gran dimensió.

"Es recolliran aliments i material escolar durant les festes de la Cinta de Tortosa" "Programa d'actes de les festes de la Verge de la Cinta 2018"