Vídeo: ball i festa sense mascaretes ni distància de seguretat en un local d'oci nocturn a Ulldecona

Les imatges, precisament, han estat compartides a les xarxes per part d’alguns dels assistents a la vetllada | Els veïns del municipi, «indignats» per aquestes conductes

En temps d’’smartphones’ i xarxes socials les imatges corren com la pólvora i deixen al descobert actes i situacions polèmiques, reprovables, que generen estupor i indignació entre la ciutadania. Precisament, això és el que ha passat a Ulldecona, a la comarca del Montsià, on un vídeo ha revelat una concorreguda festa en un bar de copes, plena de joves que ballen sense mascaretes ni cap distància de seguretat.

Les imatges, precisament, han estat compartides a les xarxes per part d’alguns dels assistents a la vetllada i han estat difoses per ‘Antena 3 Noticias’ durant el migdia d’avui diumenge, 28 de juny. Els veïns del municipi ebrenc, apunta el mateix mitjà, han denunciat els fets i es mostren «indignats» per unes conductes més que qüestionables i que posen en risc la salut de la comunitat. Cal recordar que, segons l’última disposició de la Generalitat, el ball està vetat als locals d’oci nocturn i només es permet instal·lació de taules a la pista de ball, destinades al consum.

"Ribera d'Ebre: Planta simbòlica d'oliveres per commemorar l'aniversari del gran incendi" "Ràpids, imprevisibles i devastadors: El gran perill dels nous incendis de 6a generació"