El vídeo que ha gravat Lewis Hamilton en un poble emblemàtic de la Batalla de l'Ebre

El quatre vegades campió del món de Fórmula 1, vigent defensor del títol, va venir al març a gravar-lo
 

@lewishamilton

Una publicación compartida de Lewis Hamilton​ (@lhamillton) el 27 Ago, 2018 a las 1:27 PDT

El passat 5 de març, el rodatge d'un anunci publicitari d'una marca esportiva va portar al pilot anglès de Fórmula 1, Lewis Hamilton, a terres tarragonines. En el secret més absolut, aprofitant que es trobava duent a terme entrenaments oficials per a la nova temporada al circuit de Montmeló, el quatre vegades el campió del món de Fórmula 1 va fer una visita inesperada a un dels pobles més emblemàtics de la Batalla de l'Ebre, el Poble Vell de Corbera d'Ebre, a la Terra Alta.

L’enregistrament de l’espot publicitari era un secret que només coneixien alguns dels gestors del Poble Vell i l’Ajuntament, però l'arribada del pilot de Mercedes en helicòpter ràpidament va captar l'atenció dels veïns i va transcendir a les xarxes socials, que se'n van fer ressò. Després del rodatge, que va durar poc més de sis hores, Hamilton va abandonar Corbera també amb el seu helicòpter privat. Abans, però, va deixar un breu escrit acompanyat de la seva signatura i del número 44 —el dorsal que llueix al monoplaça— al llibre de visites de l'església.

Lewis Hamilton en un circuit de la Fórmula 1 amb els seus aficionats. | Lewis Hamilton
 

L'Església de Sant Pere, derruïda durant la Guerra Civil, un escenari especial

Les imatges per l'espot publicitari es van enregistrar durant sis hores en el punt més especial del Poble Vell de Corbera, a l'Església de Sant Pere. L'edifici, derruït durant la Guerra Civil, va convertir-se en un escenari improvisat per enregistrar les imatges. De fet, el mateix Hamilton va aprofitar el temps entre gravació i gravació per enregistrar alguns vídeos amb el seu mòbil mentre passejava pel recinte de l'església i més tard les va publicar a les xarxes socials.

Aquest dilluns va sortir a la llum l'espot publicitari

Gairebé sis mesos després de la notícia, aquest passat dilluns, dia 27 d'agost, va sortir a la llum el resultat de l'enregistrament a Corbera d'Ebre. En el vídeo, que dura aproximadament un minut, veiem a Lewis Hamilton caminant per una passarel·la a través d'on arriba a la façana de l'Església. A l'interior, el veiem fent exercici i entrenant amb algunes parets de l'edifici de fons.

Captura d'un moment del vídeo, en què Hamilton observa l'Església. | Lewis Hamilton

 

"VÍDEO: Donen suport a Carme Forcadell escrivint el seu nom a l'assut de Xerta" "Es recolliran aliments i material escolar durant les festes de la Cinta de Tortosa"