L'Aeroport de Reus incrementa un 11% els vols al Regne Unit aquesta temporada d'hivern

Es mantenen les rutes amb Londres i s'augmenta la connexió amb Manchester, Nottingham i Leeds
Turistes esperant per facturar a l'Aeroport de Reus, en una imatge d'arxiu | Isma Llanes

L'Aeroport de Reus espera rebre aquesta temporada d'hivern més turistes que l'any anterior, gràcies en especial a l'aposta pel mercat britànic. L'aeròdrom tarragoní ha anunciat que incrementarà el nombre de places disponibles cap al Regne Unit en gairebé 26.000 nous seients de cara als pròxims mesos, un 10,8% més que en el període hivernal de l'any passat.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'increment de vols i passatgers arriba en un context crucial: en plena incògnita sobre el desenllaç final de la sortida britànica de la Unió Europea, el Brexit, de conseqüències encara imprevisibles per a l'economia global i, per tant, per a la tarragonina. Malgrat la pujada de les freqüències, l'històric caràcter estacional de l'aeroport no es veu alterat, en comparació amb les altes xifres de moviments que s'han registrat aquest estiu.

L'Aeroport de Reus connectarà amb Londres, Manchester, Nottingham i Leeds

AENA confirma que Reus mantindrà les rutes directes amb Londres, i que s'incrementaran de manera notable les freqüències de vols que connecten el territori amb els aeroports de Manchester, Nottingham i Leeds. Arreu de Catalunya, la programació aeroportuària d'hivern comptarà amb més de 123.000 vols i més de 23 milions de seients disponibles.

També et pot interessar

"⛈ ATENCIÓ: La riuada deixa fins i tot un taüt obert a l'Espluga" "💸 REPORTATGE | Més de 30.000 tarragonins marxen a treballar fora"