L'Aeroport de Reus supera els 50.000 passatgers durant el mes d'abril

La Setmana Santa ajuda a millorar les dades després d'un primer trimestre fluix

L'Aeroport de Reus ha rebut un total de 54.356 passatgers durant el mes d'abril, la millor xifra mensual des que va començar l'any 2019. Després d'un primer trimestre fluix on la suma del gener, febrer i març era inferior a les 15.000 persones, l'arribada de la Setmana Santa i  l'inici de la temporada de màxima activitat a l'aeroport ha marcat un punt d'inflexió  que s'espera que capgiri la tendència fins a l'octubre.

L'aeroport reusenc va superar els 1.200 moviments d'aeronaus durant el quart més de l'any: dos terços dels quals són viatges de passatgers, i els 400 restants corresponen a operacions comercials. En ambdós casos, la gran majoria dels moviments corresponen a operacions d'abast internacional. Tot i que la comparativa amb l'any anterior queda alterada pel fet que l'abril de 2018 no va incloure la Setmana Santa, període especialment fort cada any,  les xifres d'aquest mes han crescut en gairebé un 25% respecte a l'any passat.

L'Aeroport de Reus inclourà a partir de l'1 de juny noves connexions d'autobusos amb el territori

La Setmana Santa marca el tret de sortida de cara a la temporada d'estiu, la més intensa de l'any, que està a punt de començar. Per aquest motiu, l'Aeroport de Reus va anunciar recentment que  a partir de l'1 de juny posarà en marxa noves connexions amb el territori via autobús,  una de les grans mancances i crítiques que s'ha fet a la infraestructura des de la seva posada en funcionament.

Els autobusos connectaran l'aeroport amb Tarragona, Barcelona i la Costa Daurada.  La mesura vol respondre a les previsions optimistes envers els pròxims mesos a la infraestructura, i els càlculs interns apunten que l'Aeroport de Reus aconseguirà moure durant el 2019 el milió de passatgers que va generar durant el curs anterior. Aquest és un dels principals eixos que ja ha entrat de ple en la campanya electoral, de la mà d'altres com la futura estació intermodal.

També et pot interessar