La pantalla de sortides d'un diamrts a l'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus amplia les seves connexions d'avions cap a Glasgow i Dublín

Durant la temporada d'estiu, Thomson Airways operarà quatre moviments setmanals a Dublín i quatre més cap a Glasgow

L'Aeroport de Reus oferirà durant aquesta temporada d'estiu més vols cap al Regne Unit i Irlanda, centralitzats en Glasgow i Dublín, tal com ha fet públic aquest dimarts, 14 de maig. La companyia Thomson Airways ha confirmat que operarà quatre moviments setmanals entre Reus i cadascuna de les dues ciutats fins a la tardor. Amb aquesta confirmació, l'aeroport dona per tancada la darrera novetat de cara al període estiuenc, confirma una programació de més de 6.000 operacions comercials i referma els propòsits de superar el milió de passatgers durant el 2019.

En el cas de Glasgow, l'acord inclou quatre moviments aeris a la setmana, els dimarts i divendres, fins al pròxim 25 d'octubre. L'oferta de vols frega el centenar, i el total de places disponibles és, en total, de més de 18.500. Respecte a Dublín, seran també quatre vols setmanals, també els dimarts i divendres, fins al 17 de setembre. Hi ha més de 15.000 places disponibles en més de 80 vols programats.

Dublín és la destinació líder a l'Aeroport de Reus; Glasgow és la que més creix respecte al 2018

L'Aeroport de Reus ha confirmat que Dublín és la destinació principal, la més demandada, amb més de 750 moviments i gairebé 140.000 seients oferts des del Baix Camp. Això suposa incrementar la previsió de passatgers gairebé un 10% respecte a l'any anterior. Durant aquesta temporada d'estiu, els vols entre Reus i Irlanda han crescut de forma significativa fins a superar el miler en total, i la previsió total de fregar els 200.000 passatgers.

En el cas de Glasgow, és la destinació que més creix amb un 20% més de vols i seients respecte al 2018 a Reus. L'oferta a la capital d'Escòcia és de més de 400 vols i de 75.000 seients durant la temporada, mentre que el total del Regne Unit s'eleva als gairebé 4.000 moviments aeris i gairebé 730.000 seients disponibles per als passatgers.

També et pot interessar