L'Aeroport de Reus registra una disminució de passatgers degut a la reducció de vols

Tanmateix el nombre de moviments augmenta en un 1,5% respecte l'any passat
L'Aeroport de Reus registra una disminució de passatgers a causa de la reducció de vols | Caralp Mariné

El passat mes de gener, l'Aeroport de Reus va registrar un total de 5.834 passatgers, un recompte que suposa una disminució de l'11,8% respecte al mateix període de l'any passat. Un balanç negatiu que és conseqüència directa de la reducció de vols regulars durant la temporada hivernal.

De fet, l'aeroport va realitzar un total de 756 moviments, el que suposa un augment de l'1,5% respecte al mateix mes de 2018; mentre que el còmput d'operacions xàrter va ascendir fins a 58; unes dades que conviden a un cert optimisme.

Noves rutes i millores per atraure més passatgers

Tot i la reducció de vols en els mesos d'hivern, l'Aeroport de Reus va tancar el 2018 superant el milió de passatgers, prop d'un 2% més que l'any anterior; unes xifres que s'esperen superar aquest 2019 amb les anunciades noves rutes que Ryanair obrirà a Polònia i Londres, i a Maó i Eivissa, recentment recuperades aquest mes de febrer.

  

D'aquesta manera, s'espera que en els pròxims mesos i a mesura que vingui el bon temps s'incrementin el nombre de vols; en un Aeroport que es prepara per atraure noves rutes i més passatgers gràcies a les obres d'ampliació, millora i modernització de la infraestructura, iniciades el mes d'octubre de l'any passat. Un projecte de millora que l'ha de deixar preparat per als pròxims 20 anys.

Un avió enlairant-se a l'aeroport del Prat | CatalunyaDiari.cat

Augment de passatgers a Barcelona, disminució a Girona

Davant les dades d'aquest gener, que han registrat una disminució de passatgers a l'aeroport de Reus; l'Aeroport Girona-Costa Brava també registra una tendència negativa respecte a l'any anterior, mentre que l'Aeroport del Prat, lluny de veure's afectat per la temporada hivernal, registra un increment constant.

D'aquesta manera, l'aeroport de Girona ha tancat el mes de gener amb 37.415 passatgers, un 10,3% menys que l'any anterior. A Barcelona, han registrat un increment del 7,1%, amb un total de 3.274.938 de passatgers.

Més informació:

"REPORTATGE: On són les dones científiques a Tarragona?" "🎆El paper protagonista de la química en els espectacles pirotècnics"