GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les comarques de Tarragona registren 81 nous casos de coronavirus i 4 morts

En total, ja són 353 positius i 13 morts al Camp de Tarragona i l'Ebre
Els casos de coronavirus a les comarques de Tarragona és de 353 | Àngel Ullate

 

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres 24 hores s'han registrat 4 noves defuncions per coronavirus i 81 casos positius a les comarques de Tarragona. En total, doncs la xifra de casos actius d'aquest dijous, 26 de març, és de 353, mentre que la de morts és de 13.

 

A la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s'han confirmat 65 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 296 el nombre de confirmats acumulats. Del total d’acumulats, 157 es troben ingressats, dels quals 41 mantenen ingrés a l’UCI. En les darreres hores hi ha hagut 3 morts, elevant a 11 els morts acumulats. Una de les defuncions i 10 dels positius s'han produït a la residència Ballús de Valls.

 

Pel que fa la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre, hi ha hagut 16 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 57 el nombre de casos acumulats. De tots els casos a l’Ebre, n’hi ha 26 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a la UCI. S’ha registrat una mort en les darreres hores, i el nombre acumulat és 2.