GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris en paper de TGN d'avui

CCOO rebutja la decisió d'IQOXE de plantejar un nou ERO

Treball ja ha rebutjat un expedient de regulació temporal que al·legava causes de força major
IQOXE ja ha dit que recorrerà la decisió de Treball i que inicia els tràmits per a un ERO ordinari | Àngel Ullate

 

CCOO rebutja la decisió d'IQOXE de tornar un plantejar un ERO després que el Departament de Treball rebutgés un expedient de regulació temporal que al·legava causes de força major. A través d'un comunicat, el sindicat defensa que «en aquests moments tota la plantilla està ocupada en les feines de reactivació de l'empresa i que l'ocupació és plena». Segons Comissions Obreres, la mesura que planteja l'empresa és «la més lesiva per a la plantilla i ha obviat altres mesures alternatives recollides al conveni». IQOXE ja ha anunciat que recorrerà la decisió del Departament de Treball i que inicia els tràmits per a un ERO ordinari.

 

Comissions Obreres condemna que l'empresa hagi rescindit el contracte d'una de les víctimes de l'accident, sense ni tan sols esperar que li hagin donat l'alta a l'hospital. Una mesura que demostra, segons el sindicat, una «manca total d'empatia per part de l'empresa que, en tot moment, prima els beneficis i interessos de l'empresa per sobre dels treballadors i treballadores».