La Pineda acollirà al juny una important trobada sobre petroquímica arreu del Mediterrani

El Port de Tarragona i el clúster químic seran els amfitrions de la cimera els dies 26, 27 i 28
El Port i el clúster químic han presentat la novetat a Madrid | TarragonaDigital.com

L'Hotel Gran Palas de la Pineda acollirà els dies 26, 27 i 28 de juny una important cimera internacional sobre la indústria petroquímica arreu del Mediterrani. La trobada aplegarà diversos agents centrals per debatre sobre el present i futur del sector, l'organitza Global Platts i el Port de Tarragona i el clúster químic del territori hi exerciran com a amfitrions. Una sèrie de conferències i workshops seran el full de ruta dels tres dies de cimera entre directius, productors, comerciants o responsables de les infraestructures de diversos països.

 

 

La trobada col·locarà al centre del debat els camps de la indústria química i la refineria; i pretén generar «un coneixement incomparable del mercat actual per fer negocis i mostrar les oportunitats clau per construir relacions comercials i industrials» entre els diversos agents interpel·lats a l'hotel de la Pineda. «Cal donar una visió pràctica dels canvis de producte si preus, els desenvolupaments legislatius i les noves estratègies per a un major creixement, estabilitat i competitivitat», han presentat.

 

El Port de Tarragona i el clúster químic, al capdavant de l'aposta internacional del territori

L'organització d'aquesta trobada d'abast internacional és una de les eines a través de les quals Tarragona vol fer una nova passa endavant i consolidar-se com una de les grans referències mediterrànies en indústria química, potència empresarial i font de coneixement i debat sobre el sector. La notícia sobre la trobada s'ha fet pública dins el marc del congrés industrial ChemPlastExpo que ha tingut lloc a Madrid aquesta setmana.

 

En aquesta mateixa línia, el nou president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), Jaume Sariol, ja va avançar aquest dijous en el seu discurs de presentació com a nou responsable del càrrec que «el clúster químic de Tarragona és un exemple i un referent per la seva capacitat de cooperar i treballar plegats, de buscar i explotar sinergies i de promocionar de forma conjunta els interessos comuns». Sariol es va comprometre a «afrontar els nous reptes des de la seguretat, la sostenibilitat, la competitivitat del sector, la formació i la innovació».

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris