Pla mitjà d'un dels equips mòbils extraient mostres per a PCR en una escola

Les comarques de Tarragona registren 184 nous casos de coronavirus i 2 defuncions

La demarcació acumula, des de l'inici de la pandèmia, 10.413 positius i 515 morts

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre continuen vivint una situació d'augment de casos de coronavirus. En total, n'hi ha 10.413 des de l'inici de la pandèmia, 184 nous contagis en les últimes 24 hores, tal com ho indiquen les dades facilitades pel Departament de Salut.

Pel que fa a les defuncions, se n'han notificat dues, elevant la xifra a 515 morts a causa de la Covid-19 des de l'inici de la pandèmia. El risc de rebrot va en augment a les dues zones sanitàries de les comarques de Tarragona.

Menys casos al Camp, però amb més risc de rebrot

Al Camp de Tarragona, en les últimes hores, s'han registrat 121 nous casos de coronavirus (9 menys que ahir), situant la xifra total d'acumulats en 8.246. Salut també ha notificat dues defuncions a causa del virus a la regió sanitària del Camp, situant la xifra total en 449 des del començament de la pandèmia. Pel que fa al risc de rebrot, aquest dimarts torna a pujar i és de 313,24, mentre la velocitat de propagació del virus, l'Rt, segueix superant l'u, però amb una tendència a la baixa situant-se a l'1,47 (9 menys que ahir). Els centres sanitaris tarragonins tenen ingressades 76 persones a planta i 20 a l'UCI (4 i 1 més respectivament).

El risc de rebrot continua en augment a l'Ebre

Pel que fa a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, aquest dimarts s'han registrat 63 nous casos positius, elevant la xifra fins als 2.167 positius acumulats. No s'ha notificat cap mort, i ja són 66 les defuncions a la regió sanitària ebrenca des de l'inici de la pandèmia. El risc de rebrot també puja i se situa en 363,62, 70 punts més que el dilluns, amb una Rt que torna a ser superior a u: 1,04. Finalment, als hospitals ebrencs hi ha 15 persones ingressades per coronavirus i 4 a l'UCI.


Comentaris