NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Nous positius per coronavirus a Tarragona

Quatre nous positius per coronavirus i una alta hospitalària en les últimes hores a la regió de Tarragona

La demarcació acumula 2.485 contagis i 318 morts testades

Les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre no han registrat cap mort per coronavirus en les últimes hores, segons l'últim balanç presentat pel Departament de Salut aquest diumenge. En aquest sentit, les defuncions es mantenen a 435 acumulades, entre casos sospitosos i confirmats de la malaltia. D'altra banda, pel que fa als nous contagis pel virus, se n'han confirmat 4, totes elles al Camp de Tarragona. Amb aquestes, la xifra s'eleva fins als 2.485 —2.156 al Camp i 29 a l'Ebre.

Des de Salut s'ha informat que un pacient ha rebut l'alta i ja en són 1.209 les persones que han superat la malaltia als centres mèdics de casa nostra des de l'inici de la pandèmia, 1.080 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l'Ebre.

Ara mateix, amb les darreres dades són 318 les persones que han mort per coronavirus confirmat a les comarques tarragonines. Ara bé, si se sumen els casos positius i els sospitosos, la xifra s'eleva fins a les 435 víctimes. En relació amb les residències, hi ha 503 positius confirmats de coronavirus, hi ha hagut un total de 86 defuncions per Covid-19 testades en aquestes instal·lacions —84 al Camp i 2 a l'Ebre— i un total de 43 morts derivades de possibles contagis.

La darrera taula de dades facilitada per Salut és la següent:

 • Casos positius confirmats per prova diagnòstica PCR i test ràpid: 2.156 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 329 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Casos positius confirmats de residents a residències: 487 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 16 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions als centres hospitalaris i sociosanitaris (casos positius i sospitosos): 246 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 25 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions a domicilis: 12 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 9  a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions no classificades: 11 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 3 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Altes hospitalàries: 1.080 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 129 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals: 390 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 45 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos positius: 303 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 15 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals de casos sospitosos: 87 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 30 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències: 121 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 8 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos positius): 84 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 2 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.
 • Defuncions totals a residències (casos sospitosos): 37 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 6 a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre.

Comentaris

envia el comentari