Una infermera fent la prova del coronavirus a una pacient

Covid-19: Les comarques de Tarragona registren 73 nous contagis de coronavirus

Des de l'inici de la pandèmia situa en 3.974 persones contagiades pel virus

Els contagis de coronavirus continuen augmentant a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i, en les últimes hores, tot i no reportar-se cap nova defunció, hi ha hagut 73 nous positius, 68 a la regió del Camp i els 5 restants a l'Ebre. Amb aquests, el recompte des de l'inici de la pandèmia situa en 3.974 persones contagiades pel virus. Les defuncions es mantenen igual i, fins ara, han perdut la vida 455 persones a la demarcació.

Desglossant les dades d'aquest diumenge, a la regió sanitària de Tarragona s'han reportat 68 positius més, el que deixa el total en 3.137 contagis per Covid-19.  Pel que fa a les defuncions, no se n'ha hagut de lamentar cap de nova i l'acumulat continua en 396 persones que han perdut la vida pel virus. El risc de rebrot segueix amb tendència a l'alça i se situa ja al 81,92, i la Rt (Velocitat de reproducció de la malaltia) augmenta a l'1,35.

La situació als hospitals tarragonins ha augmentat en 6 nous ingressos i el total és de 20 persones, mentre que a la UCI, es manté en 4 persones. La mitjana d'edat dels contagis és ara mateix dels 36,95 anys.

A la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, també hi ha hagut un augment de contagis per coronavirus, amb 5 positius més, i no s'ha hagut de reportar cap defunció. El total acumulat en aquesta zona des de l'inici de l'emergència sanitària és de 837 positius i 59 defuncions per Covid-19. Als hospitals ebrencs, la situació ha augmentat en 3 nous ingressos, situant-se amb 14 persones a planta, mentre que a la UCI ha disminuït amb una persona menys, 4 en total. 

El risc de rebrot a les Terres de l'Ebre ha tornat a augmentar aquest diumenge, i ja se situa al 72,55 , tot i que dista molt de la complicada xifra que es tenia durant la setmana passada. Pel que fa a l'Rt, després de baixar de l'1, torna a augmentar respecte al dissabte, però se situa en 0,72. Finalment, la mitjana d'edat de les persones contagiades a les Terres de l'Ebre és de 51,69 anys.


Comentaris