Tarragona i l'Ebre registren 74 nous positius en coronavirus en les darreres 24 hores

El risc de rebrot puja al Camp de Tarragona però disminueix a l'Ebre

Els nous contagis per coronavirus s'han relaxat aquest diumenge i se n'han registrat gairebé la meitat menys que aquest dissabte, quan n'hi va haver 144 de nous. En les darreres 24 hores, Tarragona i l'Ebre han sumat 74 nous casos de Covid-19, situant la xifra d'acumulats des de l'inici de la pandèmia en 7.288 positius. Pel que fa a les defuncions, no se n'ha registrat cap, així que es mantenen en un total de 482.

La regió sanitària del Camp de Tarragona és on, de nou, s'han registrat més casos, un total de 64, que se sumen als acumulats i situen la xifra total en 6.017 des del començament de la pandèmia. En les últimes 24 hores no s'ha registrat cap mort per coronavirus, mantenint doncs en 417 les persones que han perdut la vida pel virus des del mes de març. Pel que fa al risc de rebrot, continua sent alt i se situa en 156,60 (13,5 punts més que ahir), i l'Rt, la velocitat de propagació del virus, també augmenta lleugerament i se situa en 1,00. Respecte les persones ingressades en hospitals tarragonins, en aquests moments hi ha 67 pacients ingressats i 10 a l'UCI, segons les dades de Salut.

A la ciutat de Reus la situació també s'ha estabilitzat respecte dissabte. En les últimes hores la ciutat ha sumat 13 nous positius en Covid-19, elevant la xifra total d'acumulats a 1.397, mentre que les defuncions es mantenen en 63. El risc de rebrot puja lleugerament i se situa en 216,93, mentre que l'Rt és d'1,07. Respecte als pacients ingressats als hospitals, en aquests moments n'hi ha 22, 2 a l'UCI.

El risc de rebrot es redueix a les Terres de l'Ebre

La regió sanitària de les Terres de l'Ebre gaudeix d'una millor situació respecte al Camp de Tarragona, i aquest diumenge tan sols suma 10 nous positius. Des de l'inici de la pandèmia, l'Ebre ha acumulat 1.271 casos de coronavirus. Pel que fa a les morts, no se n'ha registrat cap de nova, així que continuen sent un total de 65

El risc de rebrot ha disminuït lleugerament i en aquests moments se situa en 62,82 (0,85 menys que ahir), el que suposa un risc moderat. La velocitat de propagació del virus, l'Rt, és d'1,11. Pel que fa a les hospitalitzacions, hi ha 3 persones ingressades als hospitals ebrencs, 1 a l'UCI.

"Última hora: Més morts i contagis per Covid-19 a Tarragona aquest dissabte" "Llista: Les escoles amb confinats per positius de Covid-19 a TGN fins aquest divendres"