La demarcació de Tarragona suma una mort més per Covid i 46 contagis nous

El risc de rebrot és manté alt a la zona

Aquest dimecres, diada de Santa Tecla, la demarcació de Tarragona ha hagut de lamentar una nova defunció per la pandèmia segons les dades que ha fet públiques el Departament de Salut. La quantitat de nous contagis reportats, però, ha baixat força i només se n'han sumat 46 entre Tarragona i les Terres de l'Ebre. Amb aquestes últimes dades, la xifra acumulada des del març és de 7.506 positius de Covid-19 i 484 defuncions.

A la regió sanitària de Tarragona és on s'han detectat la majoria de nous positius amb 39 casos, que eleven la xifra global als 6.199 positius de coronavirus. La defunció s'ha produït en aquesta zona i ja son 419 les persones que han perdut la vida per la pandèmia. El risc de rebrot baixa lleugerament respecte a ahir tot i que es manté alt, amb un 164,38, mentre que l'Rt es manté en l'1,11. Segons Salut, als hospitals tarragonins hi hauria 61 persones ingressades i 13 a l'UCI.

A Reus, la velocitat de propagació del virus i el risc de rebrot han augmentat en els últims dies després d'una davallada molt positiva, i ara mateix es troben en 221,60 i 1,20. A la capital del Baix Camp ja s'acumulen 1.442 contagis de coronavirus i 64 defuncions, i segons Salut a l'Hospital Sant Joan hi hauria 22 ingressats i 3 persones a l'UCI.

A Tarragona ciutat, avui en plena celebració de Santa Tecla, el risc de rebrot va a l'alça perillosament, així com l'Rt, i ja està al 146,69 i amb una velocitat de propagació de l'1,38. Fins a avui hi ha hagut 654 contagis i 48 morts per la pandèmia, i segons Salut als hospitals tarragonins hi hauria 7 ingressats i 3 a l'UCI per la pandèmia.

A les Terres de l'Ebre, la dada més negativa la trobem en la velocitat de propagació del virus, que ha tornat a disparar-se i està a l'1,94, amb un risc de rebrot del 135,03. Avui s'han reportat 7 nous positius que deixen l'acumulat en 1.307 casos i 65 defuncions. En aquests moments als hospitals ebrencs hi hauria 4 ingressats i 1 persona a l'UCI a causa de la pandèmia, segons Salut.

"Atenció: El nou tren d'alta velocitat i 'low cost' que s'aturarà a TGN el 2021" "Avís contundent a TGN: Els ciutadans no saben què s'ha de fer en un accident químic"